Mobielpodiumtehuur          

 

Home

Mobiel podium

Specificaties

Huren en Contact

 

 


                  

   
    

 

Mobiel podium te huur

 

Podiumverhuur

Slimme organisatoren ervaren podiumverhuur als het ultieme gemak wanneer het gaat over mobiele podia. Het podium kan desgewenst ook worden gepresenteerd in een kleinere variant van 30 m≤. Handig wanneer u niet zo veel ruimte tot uw beschikking heeft. Flexibiliteit en gemak zijn hier de sleutelwoorden. Juist die woorden waar huurders zo van houden.

Snel podium huren


Geen gesleep en gemanoeuvreer. Dat doen wij voor u. Eenvoudig en zonder rompslomp. Het gemak is voor u. U houdt zich liever met andere dingen bezig. Wij plaatsen voor u de podiumwagen waar u maar wilt. Uw eigen professionele uitstraling op markten, braderieŽn, evenementen en feesten.


En dat doen wij overigens snel, wij plaatsen het podium binnen 60 minuten. Desgewenst verzorgen wij het geluid en het licht voor u. Enfin, u zegt het maar. U bent bij ons aan het juiste adres voor podiumhuur.


Extra mogelijkheden podium verhuur


Sidewings en dakbeugels voor reclamebanners zijn voor een bescheiden bedrag bij te huren en ook is het mogelijk om 2 podiums te koppelen zodat een podium van 13.5 meter bij 6.3 meter ontstaat.

 


Last update: 06-11-14